آموزش

عیب یابی در PLC زیمنس

عیب یابی در PLC زیمنس

قدم اول در عیب یابی

در اتوماسیون صنعتی زیمنس ابتدا لازم است دسته بندی مناسبی از انواع اشکالاتی که PLC زیمنس را تحت تاثیر قرار می‌دهد ارائه کنیم به طور کلی می‌توان اشکالات را به دو دسته زیر تقسیم نمود:

  1. اشکالاتی که منجر به روشن شدن چراغ فالت CPU یا اجزای دیگر PLC می‌شوند.
  2. اشکالاتی که هیچ چراغ فالتی را روشن نمی‌کنند. تکنو زیمنس نمایندگی اتوماسیون صنعتی زیمنس در ایران

جهت اطلاع از قیمت پی ال سی زیمنس کلیک کنید.

مهمترین کار در عیب یابی شناخت محدوده عیب یا LOCALIZE کردن آن است. در کار با PLC برای شناخت محدوده عیب استفاده از ابزار‌های نرم افزاری ضروری است. توصیه‌های مهمی که در این زمینه می‌توان یادآور شد عبارتند از:
شرایط را تغییر ندهید به‌هیچ وجه وسایل فیلد کابل و کانکتور‌های شبکه ترمینال‌ها اتصالات و . . . را دست کاری نکنید. حتی اگر چراغ فالتی روی یک ماژول روشن است و حدس زده می‌شود که اشکال مربوط به این ماژول است باز هم پیشنهاد می‌شود که قبل از دستکاری کردن ماژول وضعیت آن در نرم افزار چک شود.

برای شناخت محدوده اشکال در اولین قدم کامپیوتر را به PLC متصل کرده و ابزار‌های نرم افزاری که توضیح داده می‌شود استفاده کنید.

 

 

بیشتر بخوانید : معرفی انواع ترانسفورماتورها

 

اشکالاتی که منجر به توقف CPU می گردند

در نمایندگی زیمنس وقتی سیستم در حال کار است بروز برخی اشکالات می‌تواند منجر به توقف CPU و بالطبع توقف فرآیند تحت کنترل گردد. بدیهی است در این حالت چراغ‌های فالت روی CPU روشن می‌گردد ولی از آنجا که این اشکالات بسیار متنوع هستند نمی‌توان حدس زد که چه مشکلی ممکن است پیش آمده باشد. در این وضعیت بدون اینکه بر اساس حدسیات کاری انجام شود یا شرایط سیستم به هم بخورد لازم است قبل از هر اقدامی توسط کامپیوتر که برنامه STEP7 روی آن نصب شده به PLC متصل شد و محتویات بافر CPU را مشاهده کرد. جهت یاد آوری ذکر می‌شود که اطلاعات DIAGNOSTIC BUFFER در پنجره MODULE INFORMATION قابل دسترس است. این پنجره در منوی PLC برنامه STEP7 زیمنس در دسترس است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *